Depășim obstacole, facem performanță!

Asociaţia Club Sportiv Roțile Schimbării

oct 23, 2015

Dacia Dokker pentru persoanele cu dizabilități locomotorii


Mașina are disponibil în spate, în afară de locul pentru utilizatorul de scaun rulant, încă un loc pentru însoțitorul acestuia.

Un autoturism Dacia Dokker a fost adaptat special pentru transportul persoanelor din județul Prahova care folosesc fotoliu rulant. Mașina are disponibil în spate, în afară de locul pentru utilizatorul de scaun rulant, încă un loc pentru însoțitorul acesteia. Totodată atunci când beneficiarul nu se află în mașină, rampa sa de acces se rabatează, transformându-se în podeaua portbagajului, mașina având la dispoziție toate cele 5 locuri originale.Unicitatea acestei soluții este dată de kitul Future Safe, care oferă protecție și confort persoanei transportate în fotoliul rulant prin prezența suporților de spate și cap.

Sursa:deltamed.ro

transport adaptat

Adaptarea autoturismului a fost realizată în cadrul proiectului „Abilitățile contează și economic”, derulat în parteneriat cu Fundația Motivation România. Obiectivul principal al programului este de a crește gradul participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii, precum și în viața economică și socială.

 

 Serviciul de transport adaptat pentru persoane cu dizabilități este pus la dispoziție de structura de economie socială din cadrul Asociației Club Sportiv Roțile Schimbării în baza Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.


Ultimele știri:

General  -  mai 15, 2018

Integrarea persoanelor cu dizabilități prin SPORT

Citeste mai mult

General  -  iun 19, 2017

Succesul e ...MOLIPSITOR

Costin Dumitru structura...</p>
      
    

  </div>
         
    <div class=

Citeste mai mult

General  -  mai 20, 2017

Baschet și Bucurie în Mișcare

baschet in scaun...</p>
      
    

  </div>
         
    <div class=

Citeste mai mult

General  -  apr 25, 2017

Cătălin Petroșanu la Bucharest International 10k

Bucharest...</p>
      
    

  </div>
         
    <div class=

Citeste mai mult

Parteneri