Comunicate de presa

Kaufland încurajează incluziunea socială printr-un program de angajare care transformă diferențele în momente de învățare

București, 3 decembrie 2019 – De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privați de pe piața românească, celebrează succesul demarării programului-pilot de angajare și includere a persoanelor cu dizabilități în companie. Dezvoltat în colaborare cu echipa Motivation, programul extinde unul dintre principalii piloni pe care Kaufland și-a construit renumele ca angajator – acela al tratamentului egal și cu respect al tuturor celor care poartă, zi de zi, brandul Kaufland.

În etapa-pilot, programul se desfășoară în magazinele Kaufland din București, Cluj, Sibiu și Timișoara, unde vizează pozițiile de casier, lucrător comercial și lucrător comercial în raionul de legume-fructe, asistent etichetare și asistent grill, pentru care persoanele interesate pot aplica la adresa cariere@kaufland.ro. Odată ajuns la maturitate va fi extins la nivel național, astfel încât să includă alte orașe, precum și alte departamente din companie.

Obiectivele curajoase sunt susținute de un start încurajator: programul-pilot împlinește deja două luni de la implementare și își propune ca până în aprilie 2020 să recruteze și să integreze cu succes în magazinele, depozitele și sediile Kaufland din toată țara peste 500 de persoane cu dizabilități, în roluri cât mai diverse. Criteriile de reușită ale proiectului nu sunt doar cantitative, ci și calitative. În evaluarea demersului, se va ține cont atât de gradul de integrare al persoanelor cu dizabilități, cât și de impactul general al proiectului la nivelul echipei Kaufland.

„Multe dintre persoanele cu dizabilități din România vor și pot să muncească, dar nu au șansa unui loc de muncă. Kaufland își propune să răspundă la această problemă și alege să vadă în acești oameni abilitățile lor, puterea și curajul de a depăși obstacolele. Alături de colegi, ne dorim să găsim soluții pentru a fi integrați cu ușurință într-o echipă construită ca o familie, în care fiecare își găsește locul: echipa Kaufland.”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

Pentru a acomoda cât mai bine noile condiții de lucru și noii colegi, Kaufland a organizat traininguri destinate echipelor din magazinele și departamentele unde proiectul a fost deja demarat. Acestea au inclus dezbateri și jocuri de rol privind modalități de comunicare și relaționare cu persoane cu diferite tipuri de dizabilități, urmate de evenimente de recrutare propriu-zisă a persoanelor cu dizabilități. Pentru viitor, Kaufland își propune o serie de investiții în adaptarea mobilierului și echipamentelor dedicate acestora.

Susținerea proiectelor sociale este o parte importantă a strategiei Kaufland. De aceea, proiectul de angajare și includere a persoanelor cu dizabilități în companie este construit ca o strategie pe termen lung. Dezideratul de a contribui la calitatea vieții persoanelor cu dizabilități este dublat de dorința ca acest proiect să intre în rândul bunelor practici recunoscute și implementate la nivel național și de alți angajatori, pentru dezvoltarea pe termen lung a României.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajați în 8 țări și o rețea de 127 de magazine în România. Kaufland România a obținut pentru al patrulea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru prima dată, titlul de „Angajator de Top” în Europa, dovedind astfel că angajații sunt o prioritate pentru companie și că atingerea performanței, inclusiv la nivelul grijii pentru oamenii Kaufland, a devenit deja o tradiție. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţelor clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro


COMUNICAT DE PRESĂ

Integrarea persoanelor cu dizabilități prin SPORT

 

Ploiești, 7 mai 2018. 50 de persoane care folosesc scaune rulante iau parte la activități sportive adaptate și 300 de elevi află mai multe despre interacțiunea cu persoane cu dizabilități, în cadrul proiectului Integrarea persoanelor cu dizabilități prin sport. Proiectul este inițiat de Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării din Prahova și se va desfășura pe o perioadă de opt luni.

Activitățile proiectului presupun organizarea unor antrenamente lunare de baschet în scaun rulant, la care participă utilizatori de scaune rulante din Ploiești și din împrejurimi. Sportul în scaun rulant îmbunătățeste funcționarea persoanelor cu dizabilități și contribuie la dezvoltarea abilităților de viață independentă. În același timp, stimulează viața socială și contribuie la creșterea stimei de sine a celor care îl practică. Rezultatele antrenamentelor lunare ale participanților vor fi măsurate în cadrul unui turneu național de baschet în scaun rulant, care va fi găzduit de Ploiești, în luna septembrie, cu participarea a cinci echipe de sport adaptat din țară.

Activitățile sportive din cadrul proiectului vor fi completate de o serie de seminare în școli, derulate sub îndrumarea unor persoane cu dizabilități de la ACS Roțile Schimbării. Acestea le vor povesti elevilor ce înseamnă o dizabilitate și cum poate fi gestionată cu succes. La baza întâlnirilor cu rol educativ va sta chiar experiența persoanelor cu dizabilități, care se vor folosi de exemplele personale pentru a promova incluziunea persoanelor cu dizabilități și interacțiunea naturală cu acestea.

Proiectul Integrarea persoanelor cu dizabilități prin sport este derulat de Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării, în perioada martie-octombrie 2018 și finanțat de  Metropolitan Life, în baza unui contract de finanțare încheiat cu United Way Romania. Proiectul are ca obiectiv general facilitarea sportului pentru persoane cu dizabilități ca mijloc eficient de creștere a gradului lor de incluziune sociala și reducerea stigmatizării și discriminării acestora.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să îl contactați pe Remus Cîrlan, Coordonator de proiect, la r.cirlan@sesprahova.ro sau la tel. 0758.065.001.

*

Despre Asociația Club Sportiv Rotile Schimbării

Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării este o organizație nonprofit, înființata in 2013 având ca scop sportul pentru persoane cu dizabilități si activitățile in interesul acestor categorii de persoane pentru integrarea lor sociala si profesionala. Mai multe informații pe www.sesprahova.ro.  

*

Despre Metropolitan Life

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, și filială a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 19 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

*

Despre United Way România

United Way România este o fundație românească înregistrată în iunie 2004 și afiliată la United Way Worldwide, SUA. Este o organizație independentă, condusă de voluntari locali și are drept misiune îmbunătățirea vieții în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului. Viziunea United Way România este aceea a unei comunități prospere, capabile să-și susțină membrii să-și atingă potențialul maxim. Mai multe informații pe http://www.unitedway.ro/


7 noiembrie 2016

Rezultatele proiectului Sportul integrează persoanele cu dizabilități

 

Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării organizează conferința de finalizare a proiectului Sportul integrează persoanele cu dizabilități. Evenimentul va avea loc luni, 7 noiembrie 2016, începând de la ora 13.00 la sala de sport din cadrul Universității de Petrol și Gaze, Ploiești. În cadrul evenimentului va avea loc o demonstrație de baschet în scaun rulant la care vor participa jucători în fotoliu rulant din Prahova și Ilfov.

Scopul proiectului a fost de a promova sportul pentru persoanele cu dizabilități ca mijloc eficient de creștere a gradului de incluziune socială, reducerea stigmatizării și discriminării acestora. Printre rezultatele programului se numără 900 de elevi și cadre didactice informate cu privire la beneficiile practicării sportului pentru persoanele cu dizabilități, 8 demonstrații sportive la care au participat 27 de jucători în scaun rulant și un public de peste 600 de persoane din municipiul Ploiești.

Echipa de proiect a fost alcătuită din persoane cu dizabilități și experți în lucrul acestea dintre care amintim un coordonator, un instructor de viață independentă (utilizator de scaun rulant), un instructor sportiv și un specialist comunicare.

Proiectul a fost implementat în instituțiile de învățământ din județul Prahova și a fost co-finanțat de Primăria Municipiului Ploiești în perioada 13 mai – 12 noiembrie 2016.

Pentru informații suplimentare, persoană de contact: Alexandra Cioc, Comunicare,tel.0729 896 227,e-mail a.olteanu@sesprahova.ro.

Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării este o organizație nonprofit, înființată în anul 2013 având ca scop sportul pentru persoane cu dizabilități și activitățile în interesul acestor categorii de persoane pentru integrarea lor sociala și profesională. Asociatia este recunoscută de Ministerul Tineretului și Sportului pentru derularea de activități sportive pentru persoanele cu dizabilități având Certificat de Identitate Sportivă numărul 92/23.05.2015.

 

25 mai 2016

Sportul integrează persoanele cu dizabilități

 Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării lansează în parteneriat cu Primăria Muncipiului Ploiești proiectul ”Sportul integrează persoanele cu dizabilități”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 25 mai 2016, între orele 10.00-11.30, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Asociației Club Sportiv Roțile Schimbării din Ploiești, str. Curcubeului  nr. 46 (în incinta Club Sportiv CONPET).

Proiectul are ca scop promovarea sportului pentru persoanele cu dizabilități ca mijloc eficient de creștere a gradului lor de incluziune socială, reducerea stigmatizării și discriminării acestora. Activitățile proiectului se vor desfășura în Ploiești și includ o campanie de promovare a sportului pentru persoane cu dizabilități în rândul elevilor și a comunității Ploiești și demonstrații de baschet în scaun rulant în Municipiul Ploiești Grupul țintă al programului îl reprezintă 500 de elevi, 25 de persoane cu dizabilități și 2000 de membri ai comunității. Echipa de proiect a Asociației Club Sportiv Roțile Schimbării este alcătuită din persoane cu dizabilități și experți în lucrul acestea dintre care amintim un coordonator, un instructor de viață independentă (utilizator de scaun rulant), un instructor sportiv și un specialist comunicare.

 Proiectul ”Sportul integrează persoanele cu dizabilități” este co-finanțat de Primăria Municipiului Ploiești și se derulează în perioada 13 mai – 12 noiembrie 2016.

Pentru informații suplimentare, persoană de contact: Alexandra Olteanu, Comunicare,

tel.0735 543 185,e-mail a.olteanu@sesprahova.ro.


 9 Martie 2016

Cupa Municipiului Ploiești la baschet în scaun rulant 

Clubul Sportiv Municipal Ploiești și Fundația Motivation România organizează prima ediție a Cupei Municipiului Ploiești la baschet în scaun rulant. Competiția va avea loc pe 11 și 12 martie începând cu orele 13.00, respectiv 12.00, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, cu participarea a cinci echipe din țară.

Evenimentul își propune să aducă în atenția publicului un altfel de baschet. Jucătorii vor alerga, vor dribla și vor marca dintr-un scaun rulant. Cele cinci echipe care intră pe teren sunt formate din utilizatori activi de scaune rulante, care au depășit obstacolele asociate dizabilității, prin sport.  Echipele participante sunt Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării din Prahova, Asociația Club Sportiv Fii Independent din Brașov, Asociația Clubul Sportiv Supernova Neamț, Asociația Club Sportiv Roțile Astrale și Asociația Județeană Ilfov Motivation a Sportului pentru persoane cu handicap.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti şi-a propus, în acest an, să se implice în cât mai multe evenimente care vizează sportul de masă, acesta fiind, de altfel, pe lângă sportul de performanţă, şi unul dintre scopurile pentru care clubul există. Ni s-a părut normal să ne îndreptăm atenţia şi spre persoanele cu dizabilităţi, pe care ne dorim să le ajutăm prin această competiţie, dar şi prin altele, care vor urma, să se integreze în societate, să nu se simtă marginalizate. Avem şi sprijinul domnului Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuţii de primar al Ploieştiului, care ne-a promis că, în măsura în care timpul îi va permite, va fi prezent la competiţie. Ne bucură faptul că avem o participare numeroasă, un turneu în adevăratul sens al cuvântului şi suntem siguri că toţi participanţii se vor simţi învingători la finalul competiţiei! Cezar Stoichiciu, Director CSM Ploieşti

Fundația Motivation România are o experiență de peste 21 de ani în oferirea de servicii de sprijin pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. În cadrul programelor noastre, activitățile sportive au un rol important. Sportul face parte din procesul de recuperare activă, pentru dobândirea abilităților de viață independentă și, în același timp, este un element important în integrarea socială a persoanelor cu dizabilități. Competițiile de acest fel contribuie la promovarea abilităților persoanelor cu dizabilități. Gabriela Manta, Coordonator Proiect, Fundația Motivation România

Participarea Fundației Motivation România la organizarea evenimentului este posibilă în cadrul proiectului ACCESS – Dobândirea de competențe esențiale pentru dezvoltarea de servicii eficace oferite utilizatorilor de scaun rulant, derulat în parteneriat cu organizaţia World Vision. Acest eveniment poate fi realizat datorită sprijinului generos al poporului American prin proiectul Advancing Partners & Communities (APC), un acord de cooperare de 5 ani finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională – USAID, prin Acordul nr. AID-OAA-A-12-00047, începând cu 1 Octombrie, 2012.

***

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti este o structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti, prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr.108/31.08.2004. Această structură sportivă a fost înfiinţată în baza Legii nr.69/2000 privind educaţia fizică şi sportul. Clubul are 12 secţii active, dedicate atât sportului de performanţă, cât şi sportului de masă. Alte informaţii, pe www.csmploiesti.ro.

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Serviciile pe care le oferă acoperă o gama largă de nevoi, de la evaluare și echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă alături de un instructor în scaun rulant. Până în prezent, Motivation a redat libertatea de miscare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 14.500 de persoane cu dizabilități din România. Mai multe informații pe www.motivation.ro. 


 25 august 2015, Ploiești 

Caravana pentru Mobilitate Roțile Schimbării a poposit în Ariceștii Rahtivani

Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării continuă proiectul Caravana pentru Mobilitate Roțile Schimbării. Ieri, 24 august Caravana s-a oprit în localitatea Ariceștii Rahtivani, județul Prahova. Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural și a adunat 24 de participanți, dintre care 5 persoane cu dizabilități, adulți și copii, 15 asistenți personali și un asistent social din cadrul Primăriei Ariceștii Rahtivani.

             În cadrul evenimentului, reprezentanții Asociației Club Sportiv Roțile Schimbării au prezentat prevederile Legii 448/ 2006, legea privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Totodată au avut loc dezbateri cu privire la accesarea drepturilor garantate de această lege, iar moderatorii întâlnirii, ei înșiși persoane cu dizabilități, au împărtășit din experiența proprie și, împreună cu participanții au găsit soluții pentru rezolvarea anumitor probleme legate de accesarea drepturilor.

              În primul rând trebuie să ieșim din casă. Avem obligația de a ne face văzuți în societate. Unul dintre obiectivele acestei campanii de informare și conștientizare este de a crește gradul în care persoanele cu dizabilități își cunosc și solicită drepturile de la organismele responsabile de aplicarea legii.  Costin Dumitru, specialist Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării.

Pe parcursul întâlnirii au avut loc exerciții practice de manevrare a scaunului rulant și demonstrații cu autoturismul special adaptat pentru persoanele cu dizabilități. Ion Petre, tatăl unei fetițe de 12 ani, diganosticată cu tetrapareză spastică, a precizat nevoia unui astfel de mijloc de transport în comună. 6 km pe zi parcurg cu fiica mea, care folosește scaunul rulant,  când o duc la școală. Mergem pe jos, fie ploaie, caniculă sau frig. Lipsește de la școală doar în cazuri extreme, când sunt drumurile impracticabile.

Caravana pentru Mobilitate Roțile Schimbării* a demarat pe 28 iulie, în Boldești-Scăeni, județul Prahova urmând să ajungă până la sfârșitul acestei luni în localitățile Sângeru, Starchiojd și Călugăreni.

 

 *Caravana pentru Mobilitate Roțile Schimbării are drept scop creșterea gradului în care persoanele cu dizabilități solicită și beneficiază de drepturile care li se cuvin, garantate de Legea 448/2006. Campania este finanțată de Fundația Comunitară Prahova prin intermediul proiectului ”Cercul de Donatori Ploiești, 2015” și se desfășoară sub forma unor întâlniri de lucru la care participă persoane cu dizabilități, însoțitorii acestora, asistenți sociali și reprezentanți ai autorităților locale.


  22 martie 2015, Ploiești

Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării lansează
Structura de Economie Socială

Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării lansează luni, 23 martie 2015, în premieră la nivel local, Structura de Economie Socială (SES) înființată în proiectul Abilitățile Contează și Economic. Misiunea SES este aceea de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu dizabilități prin facilitarea accesului la echipamente de mobilitate adaptate, instruire cu privire la utilizarea acestora și îmbunătățirea stării de sănătate, precum și punerea la dispoziție de mijoace de transport adecvate, care să le permită deplina integrare socială și profesională.

Evenimentul va avea loc la Casa Prahoveană, din localitatea Boldești Scăieni, începând cu ora 10.00 și va fi organizat sub forma unei conferințe. În cadrul acesteia, vor fi prezentate serviciile oferite de Structura de Economie Socială, respectiv  transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități (urban și interurban), servicii de scaune rulante (adaptare, intreținere /reparații scaune rulante și instruirea utilizatorilor) și intermedierea de produse și servicii prin unitatea protejată autorizată în baza legii 448/2006.

Acestea vor fi prezentate atât sub aspect informativ, cât și practic, prin demonstrații de utilizare a unui automobil special adaptat pentru a asigura transportul persoanelor cu dizabilități, în condiții de maximă siguranță. De asemenea, vor avea loc demonstrații de utilizarea a unui elevator electric, dispozitiv care facilitează accesul pe trepte și vine astfel în întâmpinarea nevoii indivizilor de a avea acces la spațiile publice.

Structura de Economie Socială (SES) a angajat un număr de 5 persoane, dintre care 4 din grupuri vulnerabile. Profitul obținut din livrarea serviciilor Structurii de Economie Socială este reinvestit în activități organizate de Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării, dedicate incluziunii persoanelor cu dizabilități. Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării este o organizație neguvernamentală, nonprofit  înființată în anul 2013.

Structura de Economie Socială a fost înființată în cadrul proiectului Abilitățile Contează și Economic, derulat de Fundația Motivation România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în Oameni!  În cadrul proiectului au fost înființate 8 structuri de economie socială (SES), ce furnizează servicii pentru persoanele cu dizabilități în județele: Brașov, Buzău, Cluj, Ilfov, Neamț, Prahova, Sibiu, Timișoara.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Shaw Trust din Marea Britanie, Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării, Fundația pentru Copii Sfântul Sava,  Asociația Clubul Sportiv Supernova Neamț,  Asociația Județeană Ilfov Motivation a Sportului pentru Persoane cu Handicap, Asociația Club Sportiv Roțile Astrale si trei organizatii infiintate in proiect: Asociația Club Sportiv Fii Independent, Asociația Club Sportiv Leii Timisoarei, Asociația Club Sportiv Rotile Abilitatii.

Pentru informații suplimentare, persoană de contact: Alexandra Olteanu, Specialist comunicare, tel. 0735 543 185.

email a.olteanu@sesprahova.ro.


  13 noiembrie 2014, Ploiești

Lansare proiect Abilitățile Contează și Economic

Fundația Motivation România lansează proiectul Abilitățile Contează și Economic Opt structuri noi de economie socială, dintre care una înființată în județul Buzău, vor contribui la integrarea persoanelor din grupuri vulnerabile pe piața muncii, în viața economică și socială.

Buzău, 13 noiembrie 2014 - Fundația Motivation România a lansat astăzi în premieră la nivel național, proiectul european Abilitățile Contează și Economic, al cărui obiectiv principal este creșterea participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii, precum și în viața economică și socială. Astfel, pentru prima oară în România, vor fi înființate 8 noi structuri de economie socială (SES), ce vor furniza servicii pentru persoanele cu dizabilități. O Structură de Economie Socială (SES) are în vedere angajarea unui număr de 5 persoane, dintre care cel puțin 3 persoane din grupuri vulnerabile. Totodată, obiectul de activitate va consta în: transportul adaptat pentru persoanele cu dizabilități, urban și interurban, adaptare, intreținere /reparații scaune rulante și instruirea utilizatorilor și intermedierea produselor și servicii, inclusiv cursuri în domeniul dizabilității. Practic, misiunea SES va fi aceea de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu dizabilități prin facilitarea accesului la echipamente de mobilitate adaptate, instruirea cu privire la utilizarea acestora și îmbunătățirea stării de sănătate, precum și punerea la dispoziție de mijoace de transport adecvate, care să le permită deplina integrare socială și profesională. Un alt element de originalitate al acestui proiect îl constituie pilotarea și transferul, în România, a unui model de bună practică în domeniul economiei sociale din Marea Britanie. Unul dintre partenerii acestui proiect, Shaw Trust, coordonează, deja, cu succes, in Marea Britanie un număr de 8 întreprinderi sociale care furnizează servicii în diverse arii de ocupare pentru persoanele cu dizabilități. Prin urmare, acest proiect ne oferă șansa de a aplica și în România acestui model, urmărind dezvoltarea unei rețele de tip franciză socială. Cele opt SES vor fi înființate în județele: Brașov, Buzău, Cluj, Ilfov, Neamț, Prahova, Sibiu, Timișoara, iar 5 dintre acestea vor fi înființate în mediul rural (Buzău, Cluj, Ilfov, Neamț, Sibiu). Proiectul este implementat de Fundația Motivation România în parteneriat cu Shaw Trust din Marea Britanie, Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării, Fundația pentru Copii Sfântul Sava de la Buzău, Asociația Clubul Sportiv Supernova Neamț, Asociația Județeană Ilfov Motivation a Sportului pentru Persoane cu Handicap si Asociația Club Sportiv Roțile Astrale. Pentru informații suplimentare, persoană de contact: Mirela Cîrlan, Manager proiect, tel. 0744149077.

Ultimele știri:

Parteneri